Welcome
Ladies and Gents:

These forums are now closed and registration disabled.

Please join us at our new forum on Proboards. Our hope is that these new forums are more stable, provide more and better features, and allow continuation of the project forums in a safer, more secure, long term environment.

me3explorer.proboards.com

--The ME3Explorer Team

[SOLVED] Beta v2.0.11 doesn't start

User-centric area for specific questions & problems related to using ME3Explorer tools. This is not a modding "how to" area. Read the sticky before posting!

[SOLVED] Beta v2.0.11 doesn't start

Postby Moff » 06 Sep 2016, 00:50

Doesn't work for me, unfortunately. No specific error message or anything, just stops working at splash screen.
I'm on Win7 32 bit, .NET 4.6.2 is installed.
Moff
User
 
Posts: 14
Joined: 02 May 2013, 10:43
Has thanked: 3 time
Have thanks: 6 time

Re: Beta v2.0.11 doesn't start

Postby giftfish » 06 Sep 2016, 01:08

FYI --

1. Bug reports belong on Github.
2. Help requests belong in this forum not as part of a new release announcement thread. See this thread first.
3. Beta releases can be glitchy and are aimed at mod creators not mod users. Try the v2.0 stable on Nexus.

As far as your issue, what you provided isn't much to go on. I'd try running as admin and seeing if that makes a difference. Beyond that, Sir might have some ideas.
User avatar
giftfish
Toolset Developer
 
Posts: 1247
Joined: 08 Jan 2016, 02:35
Has thanked: 129 time
Have thanks: 75 time

Re: Beta v2.0.11 doesn't start

Postby Moff » 07 Sep 2016, 15:40

giftfish wrote:3. Beta releases can be glitchy and are aimed at mod creators not mod users. Try the v2.0 stable on Nexus.


Previous versions up to 2.0.10 worked fine.

giftfish wrote:As far as your issue, what you provided isn't much to go on. I'd try running as admin and seeing if that makes a difference. Beyond that, Sir might have some ideas.


Not much else to say, really. Windows does generates crash report, but it's not particularly helpful i guess.
I tried running as admin and using compatibility modes, but that didn't made any difference.
Moff
User
 
Posts: 14
Joined: 02 May 2013, 10:43
Has thanked: 3 time
Have thanks: 6 time

Re: Beta v2.0.11 doesn't start

Postby giftfish » 07 Sep 2016, 19:13

Do you have ME1 installed?
User avatar
giftfish
Toolset Developer
 
Posts: 1247
Joined: 08 Jan 2016, 02:35
Has thanked: 129 time
Have thanks: 75 time

Re: Beta v2.0.11 doesn't start

Postby SirCxyrtyx » 07 Sep 2016, 21:46

I fixed a startup crash in 2.0.12. Hopefully that's what was giving you trouble. If it still crashes in 2.0.12, could you post the crash report?

SirCxyrtyx has been thanked by:
User avatar
SirCxyrtyx
Toolset Lead
 
Posts: 345
Joined: 16 Apr 2014, 00:20
Has thanked: 28 time
Have thanks: 288 time

Re: Beta v2.0.11 doesn't start

Postby Moff » 07 Sep 2016, 23:18

SirCxyrtyx wrote:I fixed a startup crash in 2.0.12. Hopefully that's what was giving you trouble.


It was indeed. I didn't had ME3 installed. Thank you.
Moff
User
 
Posts: 14
Joined: 02 May 2013, 10:43
Has thanked: 3 time
Have thanks: 6 time


Return to Toolset Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

suspicion-preferred